13 appar alla som gillar rabatter och reor borde ha

13 appar alla som gillar rabatter och reor borde ha

Vem älskar inte rabatter och gratis-saker? Nästa gång du är hungrig eller shoppingsugen, ta en titt i denna guide och ladda ner en app för att komma billigare undan.

Tryme

En app för dig som älskar gratis-grejer. Du får testa gratis tidningar, bullar, hårprodukter, tuggummin med mera i utbyte mot att du ger ett betyg på produkten via appen eller genomgår en kort kund-undersökning. Ibland får du en biobiljett som tack.

McDonald’s

Hamburger-jätten McDonald’s har nyligen släppt en ny, bättre app. I den kan du handla mat direkt genom appen, och erbjudanden som Bic Mac och Co för under 40 kronor kommer upp då och då. Om du scannar appen varje gång du handlar kaffe får du alltid femte koppen helt gratis.

Starbucks

Den populära kedjan för alla kaffe-älskare har faktiskt en hel del bra erbjudanden i sin app. Då och då får du till exempel en gåva vid köp av en kaffe eller en varm dryck vid köp av en kaka.

Dunkin donuts

Tyvärr bjuds det inte på gratis munkar om du laddar ner appen. Men på din födelsedag får du åtminstone en gratis dricka med hjälp av appen! Och på nationella donut-dagen den 1 juni bjuds det på gratis donuts i USA. Vi har hört ryktas om att traditionen kanske snart sprider sig till svenska Dunkin donuts. Hoppas!

Bik Bok

Klädkedjan Bik Bok är en av de mest generösa när det kommer till sina app-användare. Laddar du ner appen får du nämligen 30 procent rabatt på ett helt köp.

TGI Fridays

Du som gillar lökringar, mozarellasticks och mjukglass borde ladda ner TGI Fridays app. Du får inte bara en gratis dessert på din födelsedag utan också en gratis förrätt om du laddar ner appen. Yey!

Zalando

Webbshoppen Zalando har märken som Levis, Mango, Weekday och Nike. I deras app kommer ofta olika rabattkuponger som bara app-användaren kan ta del av. Om du blir medlem i deras nyhetsbrev får du direkt 10 procent rabatt på ditt köp.

Burger King

I hamburgerkedjan Burger Kings app samlar du inte poäng för varje köp, du samlar istället kungakronor. För ett köp på 50 kronor så får du 50 kungakronor som du sedan kan använda för att köpa något i menyn. Appen ger även rabattkuponger.

Espresso house

När du laddar ner appen får du en gratis dryck. Betalar du genom appen tjänar du ihop poäng till rabatter och gåvor så som gratis kaffe eller varm dryck.

Rabble

Det här är en app där olika rabatter från restauranger, frisörer, skönhetssalonger, butiker och reseföretag har samlats. Den styrs av gps och visar rabatter i närheten. Ska ni äta två stycken får ofta den ena middagen gratis.

Pressbyrån

Ladda ner Pressbyråns app och visa upp den varje gång du handlar. Handlar du choklad får du femte chokladen på köpet, fjärde koppen kaffe gratis och så vidare. De är även generösa med gratis-gåvor då och då.

7-eleven

Som många andra appar så kör även 7-eleven med ett poängsystem som du registrerar i appen varje gång du handlar. När du laddar ner appen får du automatiskt ett stort antal poäng som du till exempel kan få en gratis kaffe, donut eller annan kaka för.

Karma och Resq

Ytterligare två mat-appar, här med rejäla rabatter! I dessa två appar ”räddar” du mat från restauranger som blivit över och som annars ska slängas. Du kan köpa goda rätter till frukost, lunch och middag för halva priset eller mer. (Vi älskar när de rear ut efterrätter!)

Läs mer!

Foto: