kändisar som hade problem i skolan

11 kändisar som hamnade i trubbel under skoltiden

Det kanske kommer som en chock för dig att flera kändisar var riktiga rebeller när de gick i skolan. Här är elva stycken som hamnade i trubbel under skoltiden!
Louis Tomlinson - One Direction

1. Louis Tomlinson

Louis från One Direction blev avstängd från skolan i en vecka efter att han visat rumpan för en publik. Det hela hände när han var med i en skoluppsättning av musikalen Grease.

niall horan fotboll

2. Niall Horan

Niall blev avstängd från skolan i två dagar, men inte för att han var särskilt olydig. Han pratade däremot för mycket och lärarna tröttnade helt enkelt på det.

lily allen

3. Lily Allen

Lily var en riktig rebell och eftersom hon drack, rökte och slogs i skolan så är det inte särskilt konstigt att hon hamnade i trubbel. Hon hoppade av skolan helt när hon var 15 år, och då hade hon blivit relegerad från totalt 13 skolor!

robert pattinson

4. Robert Pattinson

Till slut tröttnade lärarna på att Robert, som då var 12 år gammal, aldrig gjorde sina läxor. Han blev därför avstängd från skolan, trots att han alltid gick på lektionerna och tyckte om sina lärare.

Zayn Malik

5. Zayn Malik

Zayn hamnade i extremt mycket trubbel när han kom till skolan med en soft air gun (en ”låtsaspistol” som skjuter gummikulor). Han sköt ingen och pistolen var enligt honom själv inte ens hans.

katy perry

6. Katy Perry

Katy blev avstängd från skolan när hon juckade mot ett träd. Under en skolpjäs, som hade temat grekisk mytologi, spelade hon Afrodite som är kärlekens gudinna. Hennes motspelare var inte där, så då använde hon ett träd i stället…

adele

7. Adele

Det är svårt att tro att sångerskan Adele är en bråkstake, men det har hon tydligen varit tidigare i livet. Hon hamnade i bråk med en annan elev när den personen dissade hennes idol Will Young. Hon kallades in på samtal hos rektorn som såg mycket allvarligt på händelsen.

kim kourtney kardashian

8. Kim och Kourtney Kardashian

Systrarna Kardashian gick på en katolsk flickskola i sjunde och åttonde klass. Tjejerna började använda mörkt läppstift i skolan, vilket gjorde lärarna extremt arga.

50 cent

9. 50 Cent

Rapparen 50 Cent blev relegerad från skolan när de upptäckte att han sålde droger. Han fick gå klart skolan bakom galler, eftersom han hamnade i fängelse.

jennifer lawrence

10. Jennifer Lawrence

Jennifer blev nästan avstängd från skolan efter att hon hoppat av skolbussen i farten. Tydligen ska stjärnan ha öppnat nödutgången längst bak när bussen körde och hoppat ut.

ryan gosling

11. Ryan Gosling

Ryan Gosling blev avstängd från skolan efter att han kastade knivar i korridoren. Han hade precis sett filmen Rambo och trodde under en period att han faktiskt var Rambo. Hmm… Det låter farligt!

Har din idol varit i trubbel?!

Läs mer:
Harry Styles bekräftar: Larry är real
Melodifestivalen 2017: Här är städerna där tävlingarna hålls
Test: Vilken av de här hunkarna passar du bäst med?

Foto: IBL