film-tv-serier-regn

11 filmer och tv-serier att titta på när det regnar ute

Regnar det och du är ledig? Alltså en perfekt dag att titta på film eller tv-serier. Här är 11 filmer och tv-serier som passar perfekt för regniga dagar!

The Rain

The-Rain-tv-serie-Netflix

Netflix-serien The Rain handlar om hur förgiftat regn slår utan nästan hela befolkningen i skandinavien. Två ungdomar överlever och ger sig ut för att hitta sin pappa.

Harry Potter

Harry-potter-pa-norska

Harry Potter finns i åtta delar och de passar perfekt att se en regnig dag. Ha ett maraton när du ändå håller på!

The Notebook

Om du älskar kärleksfilmer så borde du se The Notebook som handlar om ett ungt par som blir kära men lever helt olika liv. I filmen finns en regnig scen som är perfekt att se när det regnar ute.

Dark

Tv-serien Dark är en netflix original-serie och handlar om att resa i tiden. Barn försvinner i en mindre stad i Tyskland och det händer mystiska saker runt omkring.

Blank

Saknar du Skam? Då borde du spana in den norska serien Blank som påminner om Skam. Här får vi följa 19-åriga Ella som precis slutat gymnasiet. Finns på SVT play.

Pitch Perfect

Om du letar efter något som kan höja stämningen medan det regnar ute så borde du se Pitch Perfect. Det finns tre filmer och de innehåller kärlek, humor, dans och sång.

Famous in Love

Famous-in-love-cast-2017

Om du gillar kärlek, drama och spänning så borde du titta på tv-serien Famous in Love. I serien får vi följa Paige som får huvudrollen i en stor film, något som förändrar hela hennes liv. Går att se på HBO.

Wonder Woman

Filmen handlar om Diana, prinsessa av Amazonerna, som tränats till att bli en oslagbar krigare. En dag kraschar en amerikansk pilot där Diana bor och han berättar om hur det är krig i resten av världen. Då lämnar Diana sitt hem för att stoppa hotet som vilar över dem.

Ingenting och allting

18-åriga Maddy är allergisk mot allt vilket gör att hon aldrig går ut. En dag får Maddy syn på den nya grannpojken Olly vilket får henne att tänka om när det gäller allt. Hon bestämmer sig därefter att leva livet till fullo tillsammans med Olly även fast det kan döda henne.

everything-everything

Djungelboken

Den unga pojken Mowgli växer upp med vargar men blir hotad av tigern Shere Khan vilket gör att han, mot sin vilja, måste fly till människobyn.

djungelboken

Dynasty

I serien Dynasty får vi följa en rik familj som visar att pengar inte löser alla problem. Första säsongen finns på Netflix.

Läs mer:
11 filmer du måste se om du älskar The Kissing Booth
25 filmer som är perfekta att se med din BFF
14 skräckfilmer du kan se på Netflix

Foto: IBL