Pretty-little-liars

10 stunder vi aldrig kommer att glömma från Pretty little liars

I sju säsonger har vi fått följa tjejerna i Pretty little liars. Genom seriens gång har vi bjudits på massa kärlek, drama och oväntade twistar. Det finns flera fantastiska stunder i serien som vi aldrig kommer att glömma, här är tio av dem.

1. När Emily kommer ut till sin pappa
Säsong 1, avsnitt 11

En scen som vi aldrig kommer att glömma är när Emily berättar för sin pappa att hon är gay. I scenen får vi se hur jobbigt Emily tycker det är att berätta och hon säger också till sin pappa att hon var rädd för deras reaktion.

2. Hanna och Caleb tältar
Säsong 1, avsnitt 19

En av de bästa och hetaste scenerna i Pretty little liars är när Hanna och Caleb tältar. När det bara är dem två ute i skogen så kan de inte förneka de känslor som finns mellan dem, vilket slutar med att de delar en het stund tillsammans.

3. Mona är ”A”
Säsong 2, avsnitt 25

En av de största chockerna i Pretty little liars var definitivt när det kom fram att Mona var A (i alla fall en av dem). Mona som varit en av Hannas närmaste vänner visade sig också ha varit en av dem som gjort livet svårt för tjejerna hela tiden.

4. När Spencer tror Toby är död
Säsong 3, avsnitt 21

Ett av de absolut jobbigaste avsnitten var när Spencer hittade Toby ”död” i skogen. När Spencer ser personen hon tror är Toby död så blir hon fullständigt förkrossad och det var inte bara hennes hjärta som krossades.

5. Alison lever
Säsong 4, avsnitt 13

I tre säsonger trodde vi hon var död och ingen hade väntat sig att Alison skulle dyka upp levande. Även om det fanns flera ledtrådar som tydde på det. Självklart var det första hon sa också ”Har ni saknat mig?”.

6. Ezra erkänner att han skriver en bok
Säsong 4, avsnitt 20
Pretty little liars har bjudit på många olika twistar men det här var nog en av de största. Aria trodde Ezra var A och att det var han som var ute efter Alison. Istället visade det sig att Ezra skriver en bok om Alison och att han visste vem Aria var redan innan de träffades.

7. Melissa berättar sanningen
Säsong 5, avsnitt 11

Genom hela serien har Spencer och Melissas relation varit komplicerad och i det här avsnittet får vi se hur mycket Melissa bryr sig om Spencer. Hon berättar äntligen sanningen om vad som hände den kvällen när Ali försvann och att hon gjorde det för att skydda Spencer.

8. Dockhuset
Säsong 5, avsnitt 25

Något av det absolut läskigaste i Pretty little liars är dockhuset. Tjejerna blir instängda och A leker med dem som att de vore riktiga dockor och tvingar dem att spela spel. Det glömmer vi aldrig!

9. Riktiga A avslöjas
Säsong 6, avsnitt 10

Efter nästan 6 säsonger fick vi ÄNTLIGEN veta vem A är och ingen såg det komma. Att A faktiskt var Cece hade inte många väntat sig. Cece var alltså Charles, Alisons storebror.

10. Mary Drake är Spencers mamma
Säsong 7, avsnitt 10.

Spencers familjeförhållanden har varit komplicerade enda sedan serien började men äntligen börjar alla lögner reda ut sig. En av de största twisterna var definitivt att Spencers riktiga mamma är Mary Drake.

Läs mer:
Pretty little liars-skådisarnas hemliga kärlekar
Se de nya bilderna från sista säsongen av Pretty little liars
Se nya trailern för sista avsnitten av Pretty little liars

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: Freeform