10 sexigaste scenerna ur dina favoritserier

10 sexigaste scenerna ur dina favoritserier

Att få se när det hettar till mellan dina två favoritkaraktärer kan verkligen lämna en pirrig känsla. Här är de hetaste scenerna som vi gärna ser igen och igen.

1. Mys i garderoben – Riverdale

Vi människor vill alltid ha det vi inte kan få. Den oförbjudna spänningen mellan Veronica och Archie (i och med att Veronicas kompis Betty är kär i Archie) gör scenen i garderoben i säsong 1 ännu hetare. Det var trots allt där allt började.

via GIPHY

2. Kyssar på köksbänken – SKAM

Snudd på omöjligt att bara välja en av alla heta scener vi dreglat över genom säsongerna av Skam. Men det är ändå något speciellt över scenen när William och Noora kommer till en tom lägenhet, hon sätter sig gränsle på köksbänken och han frågar om de ska flytta ihop. Mys!

3. Efterlängtat hångel – Orange is the new black

Det går nästan att känna pirret som Piper och Alex känner i magen när de första gången äntligen får leva ut sina känslor inne i fängelset. Avsnittet heter passande nog ”Fucksgiving” istället för Thanksgiving.

via GIPHY

4. Mys vid brasan – Vampire Diaries

Snacket, blickarna, kyssarna, brasan, de hetsiga rörelserna, Elena sliter av Damon skjortan och allting slutar i sängen… SÅ. HIMLA. HET. SCEN.

via GIPHY

5. Efter tränings-hångel – Teen Wolf

Två svettiga själar, en är säker på sin kärlek och den andra är mer osäker, men kan inte hålla händerna (eller tungan) borta. Vi pratar såklart om Mason och Coreys heta kyssscen i omklädningsrummet.

6. Limousinesex – Gossip Girl

Hur sugna blev vi inte på att hyra en svindyr limo och hångla loss i baksätet efter att ha sett scenen där Blair blir av med oskulden till Chuck efter att ha besökt hans burleskklubb?

via GIPHY

7. Blöt stämning – Pretty Little Liars

Både Caleb och Hanna är bara så heta i duschscenen när Hannas mamma plötsligt kommer in i rummet. Det är nu Hanna inser att hon har känslor för Caleb. Vi förstår varför.

via GIPHY

8. Passionerad dans – Glee

De valde inte att döpa detta avsnitt i säsong två till ”Sexy” utan anledning. Den heta latinodansen mellan Will och Holly fick till och med Wemma-fans att dregla. Så hett!

via GIPHY

9. Myspys i parken – The Carrie Diaries

Med The CarsWho’s Gonna Drive You Home i lurarna biter Sebastian sig i läppen och kysser sedan Carrie intensivt, mitt i en park. Scenen är så sagolik att vi lyckas ignorera det plötsliga avslutet när Carrie kastar sig iväg.

via GIPHY

10. Första sexet – Stranger Things

Efter Steves poolparty skickar Steve och Nancy hem alla och går sedan upp på hans rum. Nancy vill först vara ensam när hon byter om men ändrar sig i nästa sekund och snart inleder de sitt första sex där Nancy dessutom blir av med oskulden.

via GIPHY

Läs också:
Se nya trailern till Riverdale säsong 2
Bekräftat: Det blir en säsong 2 av Famous in love
Se senaste trailern till Teen wolf

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL