Annons

Annons

Justin Bieber tvingas ställa in fler konserter – igenJustin Bieber tvingas nu att ställa in en konsert under sin Purpose-turné. Anledningen? Han får inte lov att komma in i landet.

Justin Bieber är just nu ute på sin stora världsturné Purpose. Redan tidigare tvingades han att ställa in flera konserter efter att datumen krockat med en rättegång som han var tvungen att närvara vid. Men nu är det dags igen…

Annons

justin bieber ställer in konsertJustin Bieber ställer in konserter i Argentina.

Justin tvingas att ställa in sina spelningar i Argentina som skulle ske senare i år. Anledningen är att han inte har uppfört sig under sina tidigare besök i Sydamerika och han har därför blivit portad från Argentina, till fansens stora besvikelse.

Gilla FRIDA på Facebook

”Argentiska beliebers, jag vill inget hellre än att ta Purpose-turnén till er, men till de rättsliga förutsättningarna ändras kan jag inte det”, skriver Justin på Twitter.

Bland annat har Justin tidigare sparkat på den argentinska flaggan under en spelning i Buenos Aires. Han blev dessutom polisanmäld för att ha målat graffiti på en hotellvägg i Brasilien.

Justin fortsätter förklaringen på Twitter:

”Argentina, jag älskar er. Det är faktiskt en av mina favoritplatser på turnén. Jag önskar att det inte var så här, men mina advokater säger att det är som det är”.

Läs mer om Justin Bieber:
13 stadier du gick igenom när du fick veta att Justin Bieber kommer till Sverige igen
Varning för falska biljetter till Justin Bieber på nätet
14 saker du inte visste om Justin Bieber (som du vill veta!)

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar