Annons

Annons

Justin Bieber svor och visade snoppen – blev tagen av polisJustin Bieber har hamnat i blåsväder igen. När han och flickvännen Hailey Baldwin turistade i Mexiko hände det som absolut inte fick hända.

Han är lämnat konserter, vält stolar och varit otrevlig mot sina fans men den senaste tiden har Justin Bieber faktiskt hållit sig från trubbel. Ja, i alla fall fram tills nu.

Bildspecial: Justin Bieber och nya flickvännen Hailey Baldwin

Annons

Enligt J-14 var det när JB och flickvännen Hailey Baldwin turistade i Mexiko som ett nytt blåsväder, enligt rykten, stormade upp. När duon gick och tittade på ruiner ska Justin ha klättrat på ruiner som var avstängda för allmänheten.

När en säkerhetsvakt sedan bad Justin att sluta med det han höll på med ska JB först ha ignorerat honom och sedan exploderat i massvis med svordomar. Men det slutar inte där…

Wow: Här glömmer Justin Bieber bort låttexten (mitt under konserten!)

Tydligen tyckte inte Justin att det räckte att svära och skrika åt säkerhetsvakten. Enligt rykten valde JB att, i ren trots, visa snoppen för vakten. Efter det ska polisen ha kommit och fört bort Justin från ruinerna – då ska han ha kastat runt tomma burkar som innehållit alkohol.

Vad tror du? Har Justin återgått till sitt gamla beteende?

Exempel på Justins tidigare beteende:
Justin avbröt konsert i Norge och stormade av scenen
Justin Bieber har blivit tagen av polisen – igen!
Justin Bieber irriterad på fansen igen: ”Klappa i takt!”

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar