Annons

Annons

Här spelar Justin Bieber Pokémon Go med sina fans

Justin Bieber spelar Pokémon Go.Justin Bieber var nyligen ute och jagade Pokémon i New York, precis som vem som helst, utan att någon lade märke till honom!

Justin Bieber har precis varit i New York för att avsluta USA-delen av turnén. Efter allt han har gått igenom den senaste tiden med fans som har jagat honom, inställda M&Gs och selfieförbud är det ganska skönt att se honom ute bland folk igen. Mitt i New York sprang Justin nämligen runt, precis som alla andra, och spelade Pokémon Go!

Annons

Läs: 13 saker du bara förstår om du spelar Pokémon Go

I parken där han gick runt och spelade rörde sig samtidigt tusentals människor, men det var ingen som kände igen honom! Alla gick med näsan i sina telefoner och missade alltså att Justin stod eller gick bredvid dem. Så coolt! Det händer inte särskilt ofta att han kan gå runt som en helt vanlig person utan att fansen märker det.

Här kan du se när Justin spelar Pokémon Go:

Det måste ha varit skönt för Justin att kunna gå runt med sina kompisar och spela obemärkt. Men samtidigt visar det här att man kan bli ganska ouppmärksam av att spela Pokémon Go, så glöm inte bort att kolla upp från telefonen då och då!

Läs även:
Hur spelar man Pokémon Go? Här är allt du behöver veta!
Hur fuskar man i Pokémon Go? Här är alla tips och tricks!
Pokémon Go har kraschat (det här är orsaken!)

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar