Annons

Annons

Justin Bieber släpper egna emojis (se dem här!)Just när vi trodde att emojis inte kunde bli bättre så händer det - Justin Bieber släpper en app med helt egna emojis!

Det är sällan som du skickar ett sms eller skriver i gruppchatten utan att använda emojis, eller hur? Du är inte ensam. Emojis är här för att stanna och de blir bara bättre och bättre hela tiden. Men den absolut senaste nyheten i emojivärlden är svårslagen, det är nämligen ingen mindre än Justin Bieber som har släppt egna emojis.

Annons

Missa inte: Nu släpps 72 helt nya emojisar (äntligen!)

I natt avslöjade Justin att han släppt en app som heter Justmoji som är full med tecknade bilder på honom själv, hans tatueringar och klassiska händelser i hans karriär. JB uppmärksammar sina snedsteg, som när han greps av polisen för att ha kastat ägg på en grannes hus eller när han en gång kissade i en hink på restaurang, med hjälp av de här emojisarna. Han har verkligen humor!

Justmoji finns tillgängligt i App store för 30 kronor och för er som använder Android så ska appen finnas i Google play nästa vecka!

justin bieber justmoji emoji
justin bieber tatueringar emoji
justin bieber keyboard
keyboard justin bieber
justmoji justin bieber
justin bieber
justin bieber justmoji
justin bieber emoji

Läs även:
Så mycket personlig information sparar Snapchat om dig
De som tar selfies är ofta mer nöjda med sitt utseende
Bevisat: Smarta personer är uppe längre på kvällarna

Foto: IBL, Justmoji

Annons
Annons


AnnonsLaddar