Annons

Annons

Justin Bieber om depressionen: ”Jag kämpar för att ta mig igenom dagarna”För första gången berättar Justin Bieber öppet om sin depression och rädslan för att dö i förtid.

I flera år har Justin Bieber varit i rampljuset, och den senaste tiden har han uppmärksammats för sitt svängande humör. I en intervju med tidningen NME berättar han för första gången öppet om sin depression.

Annons

”Jag är konstant deprimerad. Jag vill bara att folk ska förstå att jag är människa. Jag kämpar för att ta mig igenom varje dag, precis som så många andra”, förklarar han för reportern.

Justin berättar att han känner sig ensam och att han får panik av alla paparazzis som jagar honom dagarna i ända, och att han är rädd för att dö i förtid som som sångerskan Amy Winehouse gjorde.

”Jag såg dokumentären om henne när jag flög, och jag fick tårar i ögonen. Jag såg vad medierna gjorde med Amy Winehouse. Först tyckte folk att det var kul att sparka på henne när hon var på botten. Att fortsätta trycka ner henne tills hon var borta. Det är precis vad folk försöker göra med mig”, fortsätter han.

Läs mer om Justin Bieber:
Justin Bieber och Kourtney Kardashian – allt du behöver veta om deras påstådda flört
Justin Biebers bästa version någonsin av låten Sorry
Varning för falska Justin Bieber-biljetter på nätet

Annons
Annons


AnnonsLaddar