Annons

Annons

Justin Bieber och Kourtney Kardashian – allt du behöver veta om den påstådda romansenDet är nog ingen som har missat ryktet om romansen mellan Justin Bieber och Kourtney Kardashian. Här är ALLT du behöver veta om den påstådda flingen!

För några dagar sedan var Justin Bieber, 21, och Kourtney Kardashian, 36, ute tillsammans igen och flera källor har nu uppgett att de två dejtar varandra. De kunde knappt hålla händerna ifrån varandra när de var ute och festade i Hollywood i fredags, uppger en källa.

Annons

”Justin och Kourtney har dejtat sedan i slutet av augusti”, berättade en källa för US Weekly.

IMG_6517Blommor från Bieber?

I oktober sågs paret tillsammans när de hängde på Universal Studios Halloween-natt. De sågs då tillsammans på en Instagram-bild när de bar 3D-glasögon och ska enligt uppgifter ha spenderat natten ihop efteråt.

Kourtneys ex, Scott Disick, sägs försöka acceptera romansen men han tror inte att den är äkta utan att det snarare handlar om en hämnd mot honom efter att han var otrogen. Han har dock sagt att han tycker att det är omoget av henne att dejta Justin.

Justin har däremot skrutit om Kourtney inför sina vänner och verkar vara nöjd med att ha fått reality-stjärnan på fall. Han har länge varit vän med familjen Kardashian och är dessutom nära vän med Kris Jenners unga pojkvän Corey Gamble.

Läs mer:
Justin Bieber håller en extrakonsert i Sverige
Här är Snapchats grymma uppdatering (och du kommer ÄLSKA den!)
Austin Mahone har släppt en teaser från nya låten med Becky G

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar