Annons

Annons

Justin Bieber i slagsmål (det här ser riktigt otäckt ut!)I går gick Justin Bieber på basketmatch tillsammans med några vänner. Efteråt hamnade han i en obehaglig situation när han av någon anledning hamnade i slagsmål. Det som händer i videon ser riktigt otäckt ut.

Det var under gårdagskvällen som Justin Bieber hamnade riktigt risigt till. Han hade varit på basketmatch tillsammans med några vänner, och det verkar som att hans lag vann. När Justin senare anlände utanför sitt hotell hamnade han i bråk. Vi vet inte vad som utlöste slagsmålet, men det ser riktigt obehagligt ut. I en Snapchat-video från TMZ ser man hur han och en till slåss med knytnävarna, och Justin hamnar till slut på marken. Kolla in videoklippet här nedan:

Annons

Flera personer försöker sära på dem, men allt går väldigt fort. Enligt Elite Daily la Bieber upp en bild på Instagram där han skrev ”inte en skråma på den här killen”. Därefter tog han bort bilden.

Strax efter la han upp en ny bild, och han ser ju lika snygg ut som vanligt. Skönt att se att Justin verkar oskadd! Vi på FRIDA hoppas såklart att han inte hamnar i slagsmål igen.

Läs även:
Justin Biebers nya bild förvirrar fansen (är de sams igen?)
Hetaste scenerna från Justin Biebers musikvideo Company
Justin Bieber släpper egna emojis (se dem här!)

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar