Annons

Annons

Justin Bieber dissar 5 seconds of summer: ”Känner inte ens er!”Justin Bieber och 5 seconds of summer har hamnat i hetluften efter att Bieber dissat bandet på Twitter.

För ett par veckor sedan oroade sig Michael Clifford från 5 seconds of summer över att Justin Bieber eventuellt hatar dem, eftersom bandet uttryckt sin kärlek för Justins ex Selena Gomez. När 5SOS dessutom berättat att de var på Justins fest där han spelade sitt eget album om och om igen, fick Justin nog och dissade dem öppet på Twitter.

Annons

”Hatar inte er. Känner inte ens er. Och är du säker på att du var på min fest för mitt album spelades inte hela tiden. Skumt”, skrev Justin. ”Önskar dig allt gott. Men använd inte mitt namn för att skapa rubriker. Du är redan på omslaget. Du behöver mig inte. Är bara ärlig”, fortsatte han, i tweetsen som är borttagna nu.

Michael var snabb med att svara Justin. ”Har inte gjort något annat än att hylla ditt album. Vet inte varför det där ens var med i artikeln. Har varit ett stort fan hela tiden, ta hand om dig”, skrev Michael tillbaka.

Läs också:
Scooter Braun om Justin Bieber: Jag trodde att han skulle dö
Justin Bieber om depressionen: ”Jag kämpar för att ta mig igenom dagarna”
Video: One Direction, Justin Bieber och många fler sjunger bilkaraoke

Annons
Annons


AnnonsLaddar