Annons

Annons

Justin Bieber avslöjar att han var sambo med Selena GomezI en stor intervju berättar Justin Bieber mer om livet med exet Selena Gomez.

Till att börja med – det kan väl inte bara vi som fortfarande hoppas på Justin Bieber och Selena Gomez i slutändan?! I en stor intervju med tidningen Complex avslöjade han mer om förhållandet med ex-flickvännen, och vad vi inte visste tidigare var att de faktiskt var sambos!

Annons

”Jag flyttade ihop med henne när jag var 18. Startade ett eget liv med henne”, förklarade han. ”Det var lite som ett äktenskap. Men att bo med en tjej vid den åldern, det var bara för mycket”, fortsatte Justin öppenhjärtigt.

Läs också: Justin Bieber: ”Jag är olycklig som singel!”

”Inget annat spelade någon roll. Vi brydde oss bara om varandra. Men när det är så och du skapar värderingar på så sätt, kommer folk alltid göra dig besviken. Din tjej eller kille kommer göra dig besviken. Hela din identitet kan inte baseras på en enda person”.

”Så var det för mig. Hela min identitet byggde på henne. Och tvärtom. När saker hände tappade jag fattningen och vi bråkade mycket eftersom vi bara hade varandra.”

justin bieber selena gomez kyss

Foto: All Over Press, Instagram

Annons
Annons


AnnonsLaddar