Annons

Annons

Justin Bieber är utmattad – ställer in uppträdandenJustin Bieber skulle ha medverkat i två shower, men ställer in eftersom han enligt uppgift är utmattad.

Det har varit ett fullspäckat schema för Justin Bieber under hösten – och nu har det börjat tära på hans hälsa. Stjärnan skulle ha medverkat i Late show with Stephen Colbert i går kväll, men på Twitter meddelade han att han var tvungen att ställa in.

Annons

”Jag ber om ursäkt till @colbertlateshow för att jag inte kommer till showen i New York i morgon. Jag hoppas att kunna komma senare istället”, twittrade han.

Video: Här sjunger Justin Bieber låten ”My girl” till Selena Gomez

I samband med uppträdandet har det även avslöjats att han ställde in en show på amerikanska kanalen CBS. Justin har inte själv bekräftat vad det är som ligger bakom hans avhopp, men källor i hans närhet menar att det beror på stress och utmattning. Tidigare i november avslöjades det även att Justin skulle ha gästat svenska Idol, men att han ställde in.

Oh no! Justin Bieber skulle ha gästat Idol 2015 – men ställde in

”Hans humör svänger hela tiden, det är som en pendel. Det är bara för mycket. Han har personliga problem, men det handlar inte om droger eller alkohol”, förklarar insatta källor för Tmz.

Vi hoppas att han tar hand om sig själv och att han kryar på sig!

Läs mer om Justin:
Justin Bieber om bae: ”Hon är så sexig!”
Här är datumen för Justin Biebers Purpose-turné
Justin Bieber: ”Jag kommer aldrig sluta älska henne”

Annons
Annons


AnnonsLaddar