Annons

Annons

Justin Bieber är utbränd (vad händer med turnén?)För bara några dagar sedan var Justin Bieber inblandad i ett slagsmål. Nu har personer i hans innersta krets varnat för att han är utbränd och behöver en paus.

Justin Biebers innersta cirkel, som består av vänner och management, är väldigt oroliga över stjärnans hälsa. Enligt en källa med god insyn krävs det inte särskilt mycket nu för att Justin ska bryta ihop fullständigt. Den senast uppmärksammade händelsen, slagsmålet som FRIDA rapporterade om, ska ha tagit hårt på honom.

Annons

Läs:Därför hamnade Justin Bieber i slagsmål

En källa förklarar hur mycket Bieber behöver en paus nu eftersom han känner sig överväldigad av all uppmärksamhet.

”De som jobbar med Justin är oroliga över hans hälsa och är nervösa över att han ska bryta ihop. Justin tycker att det känns som att folk glömmer att han faktiskt bara är en människa som behöver sitt privatliv. Han har försökt förklara sig på Instagram och skrivit poster om att han inte vill ta bilder med fansen och så, och det beror på att det är för mycket för honom just nu. Situationen är allvarlig och ingen tar lätt på det som händer. Justin är extremt utbränd och behöver en paus.”

Justins hälsa går givetvis i första hand, men det skulle självklart vara väldigt tråkigt om han väljer att ställa in resten av Purpose-turnén. I slutet av september ska han komma till Sverige för sina spelningar och vi håller givetvis tummarna för att det blir av.

Är du orolig?!

Läs även:
Justin Bieber tvingas ställa in flera konserter
8 saker som hände under Justin Biebers första Purpose-konsert
Från då till nu: Här är Justin Biebers karriär

Foto: IBL

Annons
Annons


Annons
Laddar