Annons

Annons

Justin avbröt konsert i Norge och stormade av scenen!Igår kväll var det dags för Justin Biebers konsert på Chateau Neuf i Norge. Han spelade en låt innan han i raseri avbröt konserten!

Justin Bieber hann bara sjunga låten Boyfriend innan det blev kaos på scenen i Oslo. Ett fan hade råkat spilla vatten längst fram vid scenkanten och när Justin försökte torka upp vattnet med en handduk började fansen rycka åt sig stjärnans handduk.

Annons

Justin bad fansen att sluta, men när de vägrade fick han nog och skrek i mikrofonen:
– Lägg av! Sluta. Hör ni vad jag säger?!

Man kunde ju tro att fansen skulle backa då, men istället fortsatte de vilket gjorde att sångaren sa ”I’m done, jag gör inte showen” och stormade av scenen.

Gilla FRIDA på Facebook

Många fans hoppades att han skulle komma tillbaka, men Justin lämnade snabbt landet i sitt privatjet. På Instagram har han nu bett om ursäkt till fansen för sitt beteende.

”Tyvärr har det varit en tuff vecka för mig med långa dagar utan någon sömn, samtidigt som jag har behövt vara pigg för kamerorna och fansen. Jag vill verkligen inte verka elak men valde att avsluta spelningen eftersom att de i främsta ledet vägrade lyssna”, skriver han.

Se händelsen här:

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar