Annons

Annons

JUST NU: One Direction kanske aldrig återförenasDen här nyheten får våra hjärtan att brista! Vi trodde verkligen att bandet skulle återförenas efter pausen, men enligt nya uppgifter så kommer det inte att hända.

I dag rapporterar US Weekly om att One Direction inte har tagit en paus – de har faktiskt splittrats för gott. En källa, som ska vara väldigt nära bandet, uppger att killarna valde att inte förnya sitt skivkontrakt efter att de var klara med Made in the A.M. i oktober.

Annons

”One Direction har kommit till sitt slut. De kommer att fortsätta att vara vänner, men de är totalt utmattade och vill satsa på sina solokarriärer istället”.

Det är allt vi får reda på i artikeln. Flera Directioners tror givetvis inte att det här är sant eftersom ett skivkontrakt som inte förnyats inte behöver betyda att bandet har splittrats för gott. Killarna har även sagt flera gånger att pausen inte är slutet för bandet.

Harry, Liam, Niall och Louis har än så länge inte kommenterat artikeln. Vi hoppas att de snart kan lämna lugnande nyheter till oss (så att den här mardrömmen kan vara över)!

Läs också:
Harry Styles har fått nog av Zayn Maliks beteende
Zayn Malik: ”Jag vill aldrig samarbeta med One Direction”
Så funkar Peach – appen som ALLA pratar om

Foto: All Over Press

Annons
Annons


Annons
Laddar