Annons

Annons

Jughead heter egentligen inte Jughead – det här är hans riktiga namn

Jugheads-riktiga-namn


En av de stora favoriterna i Riverdale är Jughead Jones, men nu visar det sig att Jughead inte är hans riktiga namn utan egentligen heter något helt annat.

Riverdale säsong 2 är äntligen igång och redan efter två avsnitt har det hänt en hel del.

Sen serien började har många funderat över Jugheads namn, det är ju minst sagt ovanligt och dessutom så heter hans lillasyster Jellybean. Sanningen är dock att varken Jughead eller Jellybean heter så utan de har egentligen helt andra namn.

Annons

Serien är som många vet baserad på serietidningen Acke men historierna är inte exakt likadana och enligt ett fankonto så finns det i serietidningarna en förklaring till Jugheads namn.

Jugheads pappa heter ju FP Jones men FP är inte hans fullständiga namn utan en förkortning, hans riktiga namn är Forsythe Pendelton II. Enligt serietidningarna ska Jughead och Jellybean ha ärvt sin pappas namn och deras riktiga namn ska vara Forsythe Pendleton III och Forstyhia.

Så hur kom de att heta Jughead och Jellybean? Anledningen ska enligt Cosmopolitan vara att både Jughead och Jellybean ville distansera sig från sin pappa på grund av deras skakiga förhållande och därför skaffade de egna smeknamn.

Läs mer:
Nu kan du besöka dinern i Riverdale – här ligger den
Galna fanteorin – det finns redan en häxa i Riverdale
Sex teorier kring vem som är den nya mördaren i Riverdale

Foto: The CW

Annons
Annons


AnnonsLaddar