Annons

Annons

Jockiboi och Jonna vill ha barn: ”Vi har försökt i två år”

Jockiboi och Jonna gifte sig i somras.Youtube-paret Jockiboi och Jonna berättar att de försöker skaffa barn, men att de har problem.Nu avslöjar Jockiboi att han är rädd för att aldrig kunna bli förälder.

Häromdagen lade Jockiboi och Jonna upp en video på deras gemensamma kanal där de berättade om att de försöker skaffa barn, men att det inte har fungerat.

”Vi har försök med allt i två år snart och just nu går vi på undersökningar för att hitta vad som är fel”, berättar Jockiboi öppenhjärtigt på Instagram.

Annons

Igår var en jobbig dag för oss då vi gick ut i en video och berättade om problemet vi har att inte kunna få barn ? Vi har försökt mer allt i 2 år snart och går just nu på undersökningar för att hitta vad som är fel??? Vill bara tacka för ert stöd i detta då jag och Jonna ofta gråter tillsammans över denna plågsamma situation ?? Men imorse när jag vaknade så log jag med hela mitt ansikte när jag såg att "Fan va kung" redan på 24 timmar kommit in på 10e plats på Spotify top 50 lista över dom mest spelade låtarna ?? Ni har verkligen räddat hela min dag❗️?? Ni gjorde min värsta dag till en faktiskt bra dag och jag är skyldig er allt för detta och ska försöka ge tillbaka så mycket jag bara kan till er? Så fortsätt lyssna låten på repeat så ska vi fan nå ännu högre imorgon ?Och ett stor tack till alla som sagt att detta är den bästa låten hittills vilket jag också håller med om ?⭐️ Ni är min familj, mina bästa vänner och en stor del av mitt liv, Glöm aldrig det att utan er vore jag inte den jag är idag ?

Ett foto publicerat av Joakim Jockiboi Berg (@jockiboi)

För Aftonbladet förklarar Jockiboi att paret går igenom en utredning för att se vart felet kan ligga.

”För säkerhets skull kollar vi upp om någon av oss är steril. Jag har lämnat spermaprov och fått mina svar och de såg bra ut. Nu återstår Jonnas del. Jag tror inte att det är någonting. Jag tror lite att vi vill för gärna. De sa så på sjukhuset att det kan vara så”, säger han till tidningen och fortsätter att han tror att stressen inför bröllopet kan göra det svårare att få barn.

”Jag hoppas att vi efter bröllopet, när stressen lägger sig, kan få fram en Jocke Jr”, fortsätter han.

I samma intervju berättar han att han är rädd för att han och Jonna inte ska kunna bli föräldrar.

”Den dagen vill jag inte ens tänka på. Det är ju en mikroskopisk risk men rädslan finns alltid där. Jag tänker på det väldigt ofta. Men jag är ändå hoppfull”:

Jockiboi och Jonna planerar just nu sitt bröllop som ska sändas på tv.

Läs även:
Jockiboi startar insamling för misshandlade tjejer
Här är Jockibois nya singel Efterbralla
Häng med behind the scenes med Jockiboi

Foto: Tv3

Annons
Annons


AnnonsLaddar