Annons

Annons

Jockiboi återförenades med sin pappa efter 15 år på bröllopet

Jockiboi och hans pappa återförenades på bröllopet.I helgen gifte sig äntligen Jockiboi och Jonna Lundell. Och på bröllopet återförenades Jocke med sin pappa, som han inte träffat på 15 år.

Det var i lördags som Jockiboi och Jonna gifte sig i Söderköping. På plats fanns hela Sveriges Youtube-elit och det var verkligen en sagolik ceremoni (se video och bilder här!). Men vad som var ännu mer magiskt var att Jockiboi återförenades med sin biologiska pappa.

Annons

”Jag har levt hela mitt liv med hat för att han lämnade mig som nyfödd och alla sår som han har gjort i mitt hjärta. Men igår så brast vi ut i tårar och kramade varann och sa förlåt. Livet är för kort för att hata och jag är trött på att se tillbaka på gamla saker som har hänt”, skriver Jockiboi på Instagram.

Läs också: 20 bevis på att Jockiboi och Jonna kommer leva lyckliga i alla sina dagar

”Så nu ska jag och pappa skapa en ny framtid tillsammans och jag är så glad att ha fått tillbaka den pappa jag alltid velat ha. Och jag finner knappt ord för vad jag ska skriva för gråter när jag skriver detta. Pappa jag älskar dig och hoppas vi kan skapa oss nya fina minnen vi nu kan se tillbaka på”, fortsatte han.

Jockiboi förklarar också att han och hans pappa inte har träffats på 15 år.

Läs även:
Quiz: Hur mycket kan du om Jockiboi och Jonna?
Se alla bilder (och video!) från Jockiboi och Jonnas bröllop
Jockiboi och Jonna vill ha barn: ”Vi har försökt i två år”

Foto: Instagram

Annons
Annons


AnnonsLaddar