Annons

Annons

JJ Hamblett ger råd till blivande pappan Louis TomlinsonX Factor-stjärnan JJ Hamblett från Union J's ger sitt fulla stöd till Louis Tomlinson efter bebisnyheten och ger honom gulliga råd om blöjbyten.

Än så länge har Louis Tomlinson varit tyst om bebisnyheten som exploderade för ett tag sedan, men nu erbjuder Union’J-stjärnan JJ Hamblett sitt fulla stöd. X Factor-stjärnan, som också är pappa, säger att One Direction-sångaren kan behöva att vänja sig vid att byta blöjor. Han tror dock att Louis kommer att vänja sig snabbt!

Annons

– Han kommer att bli en bra pappa. Han kommer bokstavligen att ha en liten mini-me där hemma, så all lycka till honom. Han kommer att vänja sig vid att byta blöjor, även om det inte är det roligaste man kan göra, säger JJ till Daily Star.

Gilla FRIDA på Facebook

Vi är övertygade om att Louis kommer att bli den perfekta pappan! Vi har dock fortfarande lite svårt att se honom byta blöjor… Men eftersom han har flera yngre syskon så är han kanske ganska van? Och eftersom JJ har kunnat kombinera sitt föräldraskap med sitt band, så tror vi att Louis kommer att kunna få det att fungera också!

Foto: Getty

Annons
Annons


Annons
Laddar