Annons

Annons

Jack & Jack: ”Tjejer gör vår karriär möjlig”FRIDA har träffat artist-duon Jack & Jack. Läs om vad de tycker är mest attraktivt med tjejer och vad de alltid tävlar mot varandra i.

Hela vägen från Nebraska i USA kommer artist-duon Jack Gilinsky och Jack Johnson som var i Sverige för första gången i våras för en spelning på Fryshuset. De växte upp i Omaha i Nebraska och har känt varandra sedan barnsben. De började ladda upp humorvideor på Vine och YouTube och turnerar världen runt med sin musik. Musiken har alltid funnits där men det var först för två och ett halvt år sedan som de tog det till en professionell nivå.

Annons
Gilla FRIDA på Facebook

Tävlar ni mot varandra?
Jack G: Jag skulle inte säga att vi tävlar eftersom vi är ett team, vi är Jack & Jack.
Jack J: Men med småsaker, som nu när vi måste signera 11 000 posters.
Jack G: Haha, jag vet vad du ska säga! Vi har inte ens pratat om det här!
Jack J: Varje dag har vi drygt 500 postrar som vi ska signera och vi har inte ens sagt det här högt förrän nu, men jag vet att vi båda tänker ”jag vill vara klar först”. Jag tävlar alltid mot honom i huvudet i sådana saker, som vem som kan göra flest situps.
Jack G: Men aldrig i jobbsyften för det skulle vara skadligt för vårt varumärke.

Spana in när FRIDA utmanar Jack & Jack i en ”Most likely to”-challenge:

Vad är det mest attraktiva med tjejer?
Jack J: Ett fint leende som skiner upp ett helt rum, jag gillar det.
Jack G: En tjej som jag bara kan hänga och prata med.
Jack J: Jag hatar när det uppstår en pinsam tystnad mellan mig och en tjej. Om det går längre än 10 sekunder utan att någon av oss pratar är det automatiskt dåligt. Jag kan inte vara med en tjej om det blir stelt hela tiden.
Jack G: En cool tjej som är snäll mot alla.
Jack J: Jag gillar roliga tjejer som kan få mig att skratta, då har hon en plats i mitt hjärta.

Hur hanterar ni all uppmärksamhet från tjejer?
Jack J: Det bästa är att ge dem tid under den tiden på dygnet som du har möjlighet att göra det. Även om du inte kan ta bilder är det bästa att förklara det för dem, som ”förlåt, vi måste åka till nästa stad. Jag vill verkligen ta bilder med er men kommer inte hinna ta med alla och det är inte rättvist”. Visst dyker det upp många tjejer när vi exempelvis är här i Europa, och det är jättekul. Men det är faktiskt dem som gör vår karriär möjlig för oss så du måste ge dem uppmärksamhet.
Jack G: I början när vi fick fans var jag väldigt förvirrad och tittade hur andra artister som hade samma typ av fanskara gjorde, som One Direction. Efter ett par månader insåg jag att det bara handlar om att vara dig själv och det är därför jag tror att vi fick våra följare i första taget. Om jag försökte vara någon annan skulle det vara väldigt tydligt och jag vill inte göra det för de här tjejerna.
Jack J: Vår relation till våra fans är det mest genuina någonsin, det är underbart!

Läs även:
Isac Elliot berättar om den hemliga flickvännen
Marcus & Martinus: ”Vi dejtar gärna våra fans”
Så startar du en egen poddcast

Foto: Joe Magnani

Annons
Annons


AnnonsLaddar