Annons

Annons

Isac Elliot: ”Jag ville bli balettdansare”Vårt finska stjärnskott har verkligen gjort ett namn för sig i resten av världen. Med en trogen fanskara som bara ökar är Isac Elliot definitivt Hollywoods nya popartist.

Isac om…

… varför han alltid är sen:
– Mina fans gör så mycket för mig och jag försöker alltid ta tid till att träffa dem på flygplatser, utanför studior och hotell, under M&G och på nätet. De vill bara ha en liten del av mig tid och jag älskar att ge dem det. Det är därför jag alltid är sen.

Annons

… att vara en flickidol:
– Jag är 15 år och många tjejer gillar min musik. Jag kan inte direkt klaga.

… vem i 1D han vill byta liv med:
– Jag skulle vilja vara Harry Styles eftersom han får umgås med Kendall Jenner som är lite av min kändiscrush, haha. Jag hat träffat Harry och han verkade vara väldigt positiv och glad så jag skulle älska att få vara honom för en dag.

… hans balettdröm:
– När jag var runt tio år gammal var jag det största fanet av Billy Elliot efter att jag såg den musikalen i London. Så, en gång i tiden hade jag en dröm om att bli balettdansare. Jag köpte till och med skor, men jag använde dem aldrig.

… hans ovana:
– Jag måste titta under sängen innan jag går och lägger mig, bara för att se så det inte finns några mördare där. Jag vet att det är ganska udda men det är någonting som jag har gjort sedan jag var typ sex år och jag gör det fortfarande, haha. Men du vet aldrig!

Mer om Isac:
Isac Elliot om den hemliga flickvännen
Isac Elliot: ”Jag blir lätt förälskad”
Video: Här är Isac Elliots kändistäta gästlista till sin drömfest

Foto: Sony Music
Källa: Greatsounds.com, Maximumpop

Annons
Annons


AnnonsLaddar