Annons

Annons

Isa nära att bryta ihop inför Andra chansen: ”Jag blev helt gråtfärdig”Isa Tengblad tävlar i kvällens Andra chansen i Melodifestivalen. Men på genrepet var stjärnan nära att börja gråta.

Isa tävlar med låten I will wait i kvällens Andra chansen i Melodifestivalen 2016. Låten handlar om hur dåligt hon mådde efter en relation, och under gårdagens genrep hade hon svårt att hålla gråten tillbaka.

Annons

”Jag blev helt gråtfärdig efteråt. Jag tänker tillbaka på det som inte gick så bra, på att jag ska fokusera framåt och på att det kommer bli bättre när man hittar den rätta”, sade sångerskan till Nöjesbladet efteråt.

”Jag har varit så ganska länge, att jag vill ha något stort direkt. Det har varit mitt problem, att jag inte vågar prova så mycket, utan när jag väl blir jättekär och det går dåligt, då tar jag väldigt mycket stryk”, fortsätter hon.

”Jag har lätt för att älta grejer, det är något jag måste lära mig, och där hjälper låten. Och det var en period när jag ältade sjukt mycket och bara blickade bakåt istället för framåt”.

Läs också:
Video: Isa Tengblad avslöjar sina bästa stylingtips
Video: Isa avslöjar allt om framtidsplanerna för FRIDA
Video: Isas fina videohälsning till FRIDA

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar