Annons

Annons

Iphones nya uppdatering saknar en efterlängtad funktionI går avslöjade FRIDA alla funktioner i den kommande uppdateringen till Iphone - men nu visar det sig att det som alla längtat efter inte stämmer.

Apple-lovers över hela världen jublade tillsammans i veckan när det teasades om vilka magiska funktioner den kommande uppdateringen IOS 10 har. Förutom att det ska gå mycket lättare att skriva sms och att hemknappen nästan blir onödig så har vi längtat efter ytterligare en funktion.

Annons

Läs mer om IOS 10 här: Iphones nya uppdatering blir den största någonsin

Det ryktades länge om att den uppdateringen skulle göra det möjligt att radera apparna som finns färdigt på din Iphone, till exempel iBooks, Wallet, Hälsa och Anteckningar. Det bästa med att ta bort de apparna (som du inte ens använder?!) skulle ju vara att få mer utrymme i din telefon för selfies och annat nödvändigt.

Men nu visar det sig att det inte alls går att radera dem, bara flytta på dem. Du ska alltså kunna ta bort ikonerna men informationen finns fortfarande kvar, meaning: det finns inte mer utrymme i din telefon.

Well, det var kul så länge vi trodde att det varade.

Läs även:
Iphone 7 släpps i en helt ny färg (hiss eller diss?)
Sju saker du borde veta om Iphone 7
Här är misstaget som kan förstöra din Iphone

Foto: Pinterest

Annons
Annons


AnnonsLaddar