Annons

Annons

Iphones nya uppdatering blir den största någonsin

Ios 10 uppdateringen är den största någonsin till Iphone.Apple har presenterat Iphones nya uppdatering som väntas släppas senare i år. Och det är stora saker som sker i nästa version av Ios.

Nu förändras allt – igen! För ett par dagar sedan avslöjade Apple hur Iphones nya uppdatering för Ios 10 blir, och det är verkligen stora nyheter på gång.

Den största uppdateringen av alla är att du inte längre ska behöva använda hemknappen särskilt mycket. Förmodligen är det det första steget inför Iphone 7 – som ryktas vara helt utan hemknapp. Istället för att klicka på knappen för att få igång mobilen ska du bara behöva lyfta telefonen för att den ska startas.

Annons
ios 10 iphone

Så här ser hemskärmen ut på Ios 10.

En annan nyhet är att det ska bli lättare att skriva sms. Deep learning heter funktionen som ska hitta förslag på ord du har skrivit tidigare, vilket ska bli som en slags autocorrect fast mycket snabbare.

Läs också: Iphone 7 släpps i en HELT ny färg (hiss eller diss?)

Även bilderna ska bli lättare att hålla reda på. Deep learning ska nämligen också fungera som så att den känner igen dig och dina kompisars ansikten, vilket gör att bilderna kan sorteras baserat på vem som är med på dem.

ios 10

Ios 10 släpps senare i höst i samband med Iphone 7.

Slutligen kommer sms-funktionen uppdateras totalt. Enligt Apple själva ska den påminna om Snapchat och det kommer att bli möjligt att skicka videos med text som Imessage. Dessutom ska emojisarna få (ännu!) mer plats – yay!

Relaterat: 7 saker du borde veta om Iphone 7

Vill du veta vad det bästa är? Uppdateringen kommer att lanseras för gamla Iphones, till exempel sexan och femman, och inte bara för Iphone 7 som lanseras i höst – så att uppdatera mobilen blir som att få en Iphone 7 helt gratis. Uppdateringen kommer dock att släppas i samband med Iphone 7.

Läs även:
Iphone 7 kan få den coolaste designen någonsin
Här är misstaget som kan förstöra din Iphone
Här är nya Iphone-laddaren (som kommer få dig att jubla!)

Foto: Apple

Annons
Annons


AnnonsLaddar