Annons

Annons

Iphone får en helt ny design (så ska den se ut!)Det har ryktats om att Apple håller på att jobba på en helt ny funktion som kommer att ändra hela designen i Iphone. Enligt en ny uppdatering kommer den snart!

Har du börjat tröttna på designen i Iphone? Då kommer den här nyheten att göra dig glad. Det har under en längre tid ryktats om att Apple har jobbat med en stor förändring under en längre tid, och nu har programmerare hittat den nya funktionen inför den kommande uppdateringen av telefonen.

Annons

Apple har jobbat fram ett mörkt bakgrundstema, som ska ersätta den vita bakgrunden i telefonens menyer. Iphone ska förmodligen även få en ny skärm, som kallas för OLED, och som är samma typ av skärm som finns i tv-apparater.

Varför är det här bra då? Jo, skärmen är bättre på att visa färgkontraster och drar dessutom mindre batteri än de skärmar som finns på Iphone i dag. Även om det kanske dröjer ett tag innan den nya skärmen kommer, så visar den senaste programuppdateringen att Apple har tagit fram ett mörkt bakgrundstema.

Du kan kanske snart förvänta dig att din Iphone kommer att se ut såhär inuti:

Kolla också in:
Så låser du upp en Iphone (utan att knappa in lösenkoden!)
Därför ska du inte stänga av apparna i din Iphone
Varning: Ny uppdatering kan förstöra din Iphone

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar