Annons

Annons

Instagram har lanserat stor förändring på sin hemsidaDet har hänt mycket i Instagrams app den senaste tiden, men nu har även hemsidan fräschats upp vilket gör att den faktiskt går att använda ordentligt. YAY!

Har du försökt att använda Instagram via deras hemsida någon gång? Då vet du att den knappast har varit helt komplett med den information du allra helst vill ha; vilka som följer dig, vilka du följer och vem som har likeat dina bilder.

Annons

Läs mer: Bevisat: Här är Instagram-filtret som ger flest likes

Nu har hemsidan dock fräschats upp ordentligt och den har blivit mer lik appen – äntligen! När du loggar in så ser du exempelvis en ikon för vad som har hänt på ditt konto (samma ikon som i appen). Du kan även klicka på den bekanta profilikonen för att komma direkt till din egen profil.

instagram hemsida

instagram hemsida 2

Nu är alltså Instagrams app och hemsida betydligt mer lika varandra vilket gör att du faktiskt kan använda tjänsten på vilken enhet du vill utan att det påverkar upplevelsen. Nu hoppas vi bara att det snart släpps en funktion som gör att vi kan börja posta bilder via hemsidan också. Varför går inte det, liksom?!

Läs också:
Här är bilderna som gör att folk avföljer dig på Instagram
Instagrams nya uppdatering är den bästa någonsin
Nu kan du scrolla igenom Instagram (som din crush!)

Foto: Tumblr/Seventeen

Annons
Annons


AnnonsLaddar