Annons

Annons

I natt släppte Jockiboi sin nya singel ”Efterbralla”Jockiboi är den största svenska YouTubern med över 450 000 prenumeranter och över en halv miljon följare på Instagram. I natt släpper han sin tredje singel Efterbralla tillsammans med GMX.

Varför ska man lyssna på din nya singel Efterbralla?
– För att den är så mycket bättre än mina andra låtar, som är så fruktansvärt dåliga, haha. Det är väldigt stor skillnad, det går inte ens att jämföra. Jag skulle kunna säga det på ett sätt som att det är min förtjänst till att den är bättre, men det är snarare tvärtom. Jag har fått mindre att säga till om i låten typ, haha, säger Jockiboi till FRIDA.

Vi hoppas ju såklart att det ska bli en sommarplåga. Men vad krävs av en låt för att det ska bli det?
– Att låten är bra, allt annat finns redan. Jag har släppt två låtar tidigare och de båda har sålt guld och varit på Spotify-listan och det är tack vare mina fans. Men sedan har de inte nått längre än så eftersom den inte har passat den andra publiken. Men den här låten är väldigt catchy och fastnar lätt på hjärnan så jag tror att den här har en stor chans att leva kvar lite längre.

Annons

JockiboiI natt släppte Jockiboi sin nya singel ”Efterbralla”.

Du gör låten tillsammans med GMX, men ni har väl jobbat ihop på dina tidigare låtar?
– Ja, de låtarna gjorde vi helt själva och det är ganska unikt för artister eftersom många får en låt eller har en producent som hjälper till. När vi började var det mer på skoj, vi gjorde allt själva och skrev texten och så och då hamnar det på en annan nivå eftersom jag inte är en etablerad artist. Jag är duktig på YouTube, men inte lika duktig på musik.

Men du sålde ändå guld med dem!
– Ja, och då märkte vi hur lojala mina fans är. Det är helt sjukt att de har streamat de låtarna miljontals gånger. Då märkte skivbolaget också vilka fans jag har så de kunde gå in med pengar och låtskrivare. Det har blivit på en mycket mer seriös nivå.

Lyssna på låten här:

Läs mer:
11 saker du förmodligen inte visste om Hollister
Louis Tomlinson försvarar sonen Freddie mot paparazzis
Harry Styles avslöjar om ”Larry is real” eller inte

Annons
Annons


AnnonsLaddar