Annons

Annons

I. Marlene King avslöjar vad som händer efter tidshoppet i PLL!Sommarfinalen av Pretty Little Liars slutade med att "A" avslöjades, som utlovat. Nu har I. Marlene King berättat vad som kommer att hända efter tidshoppet. YAY!

Skaparen av Pretty Little Liars, I. Marlene King, har i en intervju berättat åtta(!) saker som kommer att hända i den nya säsongen som utspelar sig fem år framåt i tiden. Vad har hänt med CeCe Drake? Och vad är det nya onda som kommer att hända i tjejernas liv?!

Annons

1. Något stort får alla tjejer att återvända till Rosewood.
1
I. Marlene King: Tjejerna har på olika sätt gått skilda vägar under dessa fem år, och även om de är fortfarande vänner men inte ses regelbundet så är det en händelse som gör att de alla kommer tillbaka till Rosewood. Nya hemligheter och lögner. Ett nytt mysterium utvecklar sig och resultaten av denna mystik utlöser en ny farlig sak…

2. Vi kommer att få veta vem som dödade Mrs. DiLaurentis.
mrs d
I. Marlene King: Det här kommer att visa sig och det är kopplat till det nya mysteriet och till det onda som rör sig framåt i Rosewood…

3. I stort sett alla karaktärer kommer att vara kvar i serien.
pll
I. Marlene King: Vi får se Charlotte (CeCe), Mona, alla killar: Toby, Caleb, och Ezra. Lucas kommer tillbaka och han har en trevlig överraskning som han kommer att berätta om. Alla föräldrar kommer att vara med, Jenna kommer att vara tillbaka och även Melissa.

4. Wren kommer också tillbaka.
wren
I. Marlene King: Wrens karaktär är i högsta grad levande i serien. Vi kommer definitivt att ta honom tillbaka till Rosewood innan det här är över.

5. Vi har inte sett det sista av Sara Harvey.
sara harvey
I. Marlene King: Sara är fortfarande med i serien. Hon kommer tillbaka, och tjejerna försöker ta reda på om hon talar sanning om något eller inte. Det blir ett nytt typ av mysterium som vi har framför oss: varför var hon i dockhuset, och var det frivilligt eller inte? Och jag kan säga er det här: hon kommer tillbaka som en mycket förändrad människa.

6. Alison ändrade inte sitt efternamn för att skydda sin identitet.
efternamn
I. Marlene King: Hon har gift sig!

7. The Carissimi Group är fortfarande viktig.
rhys
I. Marlene King: The Carissimi Group har en viktig roll i det som ska hända nu för att föra serien framåt.

8. Förvänta er en förändring i tempo och ännu större twister.
cece
I. Marlene King: Tjejerna gillar verkligen att spela karaktärer som är i samma ålder som dem själva, därför är historien nu mer vuxen och rolig. Jag kan säga att vi har sparat den största twisten till slutet. Den kommer fortfarande att komma…

Någon mer som undrar vilken stor twist hon pratar om?! Vi är SÅ exalterade inför den nya säsongen!

Foto: Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar