Annons

Annons

I dag är det alla flickvänners dag – sju anledningar till att fira

alla flickvanners dag 2016

Fira Alla flickvänners dag 2016!Har du världens bästa flickvän eller är du världens bästa flickvän? Congrats! I dag är det nämligen alla flickvänners dag - en perfekt anledning att fira!

Visste du att det är Alla flickvänners dag i dag? Den 1 augusti varje år infaller dagen som ska hylla och peppa alla grymma flickvänner där ute lite extra. Råkar du ha – eller kanske vara – världens bästa flickvän? FRIDA ger dig sju anledningar att fira dig eller din flickvän idag.

Annons
alla flickvänners dag 2016

Har du – eller är du – världens bästa flickvän?

1. Du blir glad av din partner – och hen blir glad av dig
En av de viktigaste delarna i ett förhållande är att kunna ha roligt och att skratta tillsammans – och när det kommer till dig och din partner är det en självklarhet. En enda blick kan räcka för att ni ska brista ut i gapskratt.

2. Du går att lita på
Att kunna lita på varandra är A och O. Självklart berättar du inte din partners hemlisar för alla dina vänner, och du vet att hen aldrig skulle göra samma sak mot dig. Det ni har är helt enkelt speciellt.

3. Du kommer ihåg vad din älskling pratar om
När ni ska ha filmkväll vet du vilka snacks hen föredrar och om ni pratar om hens knasiga släkt vet du vem som är vem. Du lyssnar och det är en guld värd egenskap!

Läs även:
Är hen rätt eller fel för dig? Så vet du!
Sex frågor och svar om att vara bisexuell
Få din crush att gilla dig tillbaka (knepen som funkar!)

4. Du vågar säga till
Oavsett om det gäller hur du vill ha det i sängen eller om du tycker att hen har gjort något dåligt så är kommunikation viktigt i ett förhållande. Samtidigt försöker du inte ändra på din partner, utan du älskar hen precis som hen är.

5. Du gör det där lilla extra
Om du vet att din partner är ledsen, till exempel, tar du gärna en omväg från skolan för att köpa med hens favoritchoklad hem. Eller om hens favoritfilm har premiär på bio försöker du självklart få biljetter. Du gör alltid det där lilla extra just för att du är så kär.

6. Du finns alltid ett samtal bort
När hen är ledsen och bara vill höra din röst – eller är på gott humör och vill prata natten lång är du alltid ett samtal bort.

7. Du är ena delen av världens bästa par
Ärligt talat – ni hade aldrig varit världens bästa par om ni inte hade hittat varandra, eller hur? Bara det är en anledning till att fira alla flickvänners dag i dag!

Läs även:
Så avslöjar du dina känslor för din crush
Kärleksproblemen du behöver hjälp med – här är svaren!
Sex killar avslöjar: ”Så flörtar vi när vi är intresserade”

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar