Annons

Annons

Hon ryktas vara tjejen på Zayns InstagramEnligt källor ska det vara början på en romans mellan Zayn Malik och tjejen som har identifierats som Carlyn Bryan.

Nu ser det ut som om mysteriet är löst! Tjejen på Zayn Maliks bild på Instagram var alltså inte Teen wolf-skådisen Gage Golightly, utan kan nu ha identifierats som Carlyn Bryan. Enligt källor började hon och Zayn dejta varandra efter att förhållandet med Perrie Edwards tagit slut. Carlyn har dock inte velat kommentera relationen.

Annons

Se också: Zayn Malik ryktas mysa med Teen wolf-stjärnan

”Det är fortfarande ett tidigt stadie i romansen, men det kan definitivt bli något. Trots att Zayn postade en bild försöker Carlyn att ligga lågt och deras relation kommer att vara privat så länge det går. De har känt varandra det senaste året men det är först nyligen som deras relation har blivit djupare”, säger en källa till The Sun.

Det finns inte så mycket information om Carlyn eftersom alla hennes konton på sociala medier är privata, men enligt hennes Linkedin tog hon examen från Loyola Marymount University 2013, och på Facebook står det att hon är ”i ett förhållande”. Naturligtvis är det fullt möjligt att Carlyn inte är tjejen på bilden, vi får helt enkelt se!

Foto: Instagram

Annons
Annons


Annons
Laddar