Annons

Annons

Hon ger bort biljetter till Justin Bieber i Stockholm (helt gratis!)

Biljetter till Justin Bieber.Står du utan biljetter till Justin Biebers konsert i Stockholm i september? Då har du chansen att nu lyckas lägga vantarna på två biljetter – helt gratis!

I december köpte Caroline Hellqvist fyra biljetter till Justin Biebers konsert i Stockholm den 29 september. Tanken var att hon skulle gå med tre av sina vänner, men två av dem ångrade sig. Nu har hon två biljetter över – som hon vill ge bort gratis till två Beliebers. OMG!

Annons

– Det handlar alltid om att sälja biljetterna för mer än vad man själv har gett för dem, och jag kände att jag inte behöver pengarna. Det ger mig mer att veta att någon som kanske inte hade kunnat gå annars kan få lov att gå. Det gläder mig mer än pengarna, berättar Caroline för Nyheter24.

Biljetterna vill hon ge till någon som bor i Stockholm och som inte har råd att köpa biljetter till sig själv, eller till sina nära och kära. Deadline för att visa sitt intresse är veckan innan konserten. Se hela inlägget på Carolines Facebook här nedan för mer information:

Läs även:
8 saker som hände under Justin Biebers första Purpose-konsert
13 stadier du gick igenom när du fick veta att Justin Bieber kommer till Sverige igen
M&G på nya turnén med Justin Bieber kostar 17 000 kronor

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar