Annons

Annons

Hon är Liam Paynes nya flickvänI går skrev den brittiska tidningen Daily Mail om att Liam Payne har dejtat en tjej, som är betydligt mycket äldre än honom, sedan december förra året.

Det var under gårdagen som Daily Mail skrev om att Liam Payne, en av sångarna i One Direction, i hemlighet dejtar Cheryl Fernandez-Versini. Enligt källor ska paret, som det skiljer tio år emellan, ha dejtat sedan december förra året.

Annons

Läs mer: Därför gjorde Liam Payne och Sophia Smith slut

Cheryl, som är 32 år gammal, och Liam ska ha kommit varandra nära efter att hon bestämt sig för att skilja sig från sin nuvarande man. Yep, hon är alltså gift!

cheryl fernandezCheryl Fernandez-Versini

Paret träffades för första gången när Liam var 16 år gammal och gjorde sin audition till X Factor. Cheryl var då en av domarna i tävlingen. På alla hjärtans dag postade Liam en bild av en ros och skrev ”Happy Valentine’s Day baby…” följt av emojisar. Passande nog har både han och Cheryl en tatuering av just en ros.

Läs mer: Liam Payne talar ut om uppbrottet: ”Jag är helt förstörd!”

Ännu är det inte bekräftat att Cheryl är Liam Paynes nya flickvän, och vi gissar att det är extra känsligt eftersom hon ligger i skilsmässa. Om det här är sant så är vi glada över att Liam har hittat kärleken igen efter uppbrottet från Sophia Smith!

Läs mer om Liam Payne:
Här är Liam Paynes två nya tatueringar
Liam avslöjar hur olycklig Zayn egentligen var i One Direction
Liam Payne pekas ut som homofob – läs hans svar på tal!

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar