Annons

Annons

Hollywoods största lögnare – och vad de har ljugit om

Hollywoods största lögnare.Paparazzis följer varje steg de tar och hela världen bevakar dem. Ändå verkar kändisarna tro att de ska komma undan med sina bortförklaringar om skönhetsoperationer och brott.

Ashley Tisdale

”Problem med näsan”
Uppståndelsen blev stor när den forna High school musical-stjärnan Ashley Tisdale en dag för några år sedan dök upp med en helt ny näsa. Många amerikanska tidningar hävdar med hjälp av före- och efter bilder att hon inte bara gjort en operation, utan tre. Till tidningen People förklarade Ashley att hon hade en avvikande skiljevägg i höger näsborre som gjorde att hon hade svårt att andas. Men frågan är om Ashleys näsa både behövde göras smalare och rakare på grund av hälsoskäl?

Annons

Två andra skådespelerskor som också har skyllt på en avvikande nässkiljevägg när det ryktats om plastikkirurgi är Jennifer Aniston och Glee-stjärnan Dianna Agron. Båda ska ha gjort ingreppet i tjugoårsåldern.

ashley tisdale näsa

Ashley Tisdales näsoperation gjorde endast för att Ashley hade svårt att andas. Eller?

Kim Kardashian

Lyckligt gift?
Realitystjärnan Kim Kardashian ljög in i det sista om att hon och maken Kris Humphries hade ett underbart äktenskap, till och med i en av Amerikas största tv-shower The today show. Hon chockade alla när skilsmässopappren lämnades in bara 72 dagar efter bröllopet. Flera vänner till Kim berättade i media att Kim påbörjade sin kärleksrelation med Kanye West redan innan hon lämnat in skilsmässopappren. Idag är Kim och Kanye lyckligt gifta men vännerna fortsätter att kalla Kim för lögnerska.

– Hon säger att hon är upptagen med inspelningar, men hon blir hela tiden påkommen med att bara vara hemma med Kanye. Hon har blivit en robot, påstår vänner till tidningen Radar online.

Lyckan varade bara i 72 dagar för Kim och hennes ex-man Kris Humphries.

Lyckan varade bara i 72 dagar för Kim och hennes ex-man Kris Humphries.

Taylor Swift

Ingen navel
Taylor Swift skulle nog inte kalla sig lögnerska. Kanske snarare en tjej som gillar att undgå att berätta sanningen. Under flera år har det spekulerats om Taylor har en existerande navel eller inte.

– Jag vill inte att folk ska veta om jag har en navel eller inte, sa hon mystiskt till Lucky Magazine för några år sedan.

Förra året när New york magazine skrev en artikel om den osynliga naveln sa Taylor:
– Det ska vara ett mysterium. Och som alla vet, grundat på mina framträdanden i publika sammanhang, finns det inga bevis på att jag har en navel.

Men i januari i förra året lade stjärnan upp en bild på sig själv i bikini, vilken visar att hon faktiskt har en navel. Det är den första och enda officiella bilden som bevisar det!

taylor swift navel

Första beviset på att Taylor faktiskt har en navel.

Selena Gomez

Väntar med sex
Trenden att vänta med sex tills efter äktenskapet var för några år sedan stora bland unga i Hollywood. Selena Gomez bad som 15-åring sin pappa att få en purity ring som bevis för vad hon lovat Gud. Efter några års dejtande med Justin Bieber syntes inte längre ringen till. Under ett av parens uppbrott ska Selena dessutom ha nämnt ”Justins pyttelilla snopp” för en tv-reporter från E! Entertainment News. Avslöjande, ja.

Jonas Brothers, Britney Spears, Miley Cyrus och Vanessa Hudgens är andra stjärnor som stolt visat upp ringarna i tonåren men där ringarna idag lyser med sin frånvaro.

När Justin dök upp försvann Selenas purityring.

När Justin dök upp försvann Selenas purityring.

Lindsay Lohan

Förnekar brott
Lindsay Lohan slutar aldrig sätta sig själv i trubbel. En av hennes största lögner är när hon påstod att hon inte satt i sin Porsche när den krockade med en minibuss. Hon stämdes för händelsen då flera vittnen såg henne sitta vid ratten. När kokain hittades i Lindsays pantfack på banken sa stjärnan att hon hade lånat facket av någon annan men aldrig själv använt det.

Och när en juvelerare fick se en bild på Lindsay bärande smyckesbutikens nyligen stulna och svindyra halsband blev Lindsay direkt förhörd, men nekade självklart händelsen. Detta är bara några av Lindsays upptåg hos polisen.

lindsay lohan mugshots

Det har blivit en hel del mugshots för Lindsay Lohan.

Nicki Minaj

Ville vara yngre
En av Hollywoodstjärnornas absolut största lögner genom tiderna är åldern. Varje år avslöjas en ny stjärnas riktiga ålder efter ett läkarbesök eller polisförhör och media är framme och nosar direkt.

När Nicki Minaj blev indragen i en händelse på ett hotell 2011 kunde polisen se att hon inte alls var 26 år, utan 28. Även rapparen Eminem drog av några år på sin ålder men det avslöjades tillslut att han var betydligt äldre, i år fyller han hela 43 år. Sångerskan Jennifer Lopez ljög länge om att hon var hela tio år yngre än vad hon egentligen var, vilket blev en chock för många när lögnen avslöjades. Skådespelerskorna Cameron Diaz och Natalie Portman gick steget längre och ljög inte bara om sin ålder, utan även om sin längd.

Hur gammal är hon egentligen?

Hur gammal är hon egentligen?

Av: Johanna Bengtsson
Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar