Annons

Annons

Hen lämnar The Vampire Diaries efter nästa säsongFör ett par veckor sedan avslöjade FRIDA att Ian Somerhalder är på väg att lämna The Vampire Diaries och nu står nästa person på tur att sluta i tv-serien.

Enligt flera källor är Ian Somerhalder, som spelar Damon Salvatore, på väg bort från den populära tv-serien The Vampire Diaries. Han är dock inte den enda som har valt att sluta. När den åttonde säsongen har haft sin final kommer nämligen en mycket omtyckt häxa att lämna. Hur ska vi klara det här?!

Annons

Läs mer: Ian Somerhalder ryktas lämna The Vampire Diaries

Vi får helt enkelt passa på att njuta av Kat Graham medan vi kan innan hon släpper karaktären som Bonnie Bennett. Hon har nämligen berättat att den åttonde säsongen blir hennes sista.

”Det svåraste med att lämna The Vampire Diaries bakom mig är att lämna det fantastiska teamet i serien, de är som min familj och jag skulle önska att jag kunde ta med mig dem vidare till det jag ska göra härnäst”, berättar hon.

Vi är nyfikna på vad Kat ska göra efteråt, kommer hon att fortsätta med tv eller kommer hon att gå vidare till att göra film?

Läs mer:
Gör Elena Gilbert comeback i The Vampire Diaries?
Nya karaktären i The Vampire Diaries är en kopia av Nina Dobrev
7 gånger kändisarna tvingats jobba med sina ex

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar