Annons

Annons

Hen gör comeback i Teen Wolf (och sex andra spoilers du måste veta om nästa säsong)Teen Wolf säsong sex har fått ett nytt startdatum – november 2016. Men redan nu vet vi vilka skurkar de kommer att möta och vilka karaktärer som kommer tillbaka till serien.

1. Skurkarna
I säsong sex kommer vi att mötas av The Ghost Riders som kommer till Beacon Hills av ett syfte, att ta folks själar.
– De är tuffa cawboys som fångar din själ och för bort dig, säger Tyler Posey under Teen Wolfs panel under Comic con 2016.
De för inte bara bort personer utan raderar dem från verkligheten. Har The Ghost Riders fått tag på dig så raderar de dig från alla dina vänners minnen. Som att inte det är nog kommer vi även att mötas av en nazist-varulv.

Annons

2. Stydia
I sex säsonger har vi väntat på vad som ska hända mellan Stiles och Lydia och nu har vi äntligen fått bekräftat att det kommer att vara en hel del Stydia-moments.
– Scott är singel i den här säsongen, därför blir huvudförhållandet och fokus i serien nu Lydia och en speciell person. Det är såklart Stiles, säger Holland Roden under panelen.

Bildextra Se de nya bilderna från Teen Wolf säsong 6

3. Tillbakablickar
Jeff Davis meddelande under Comic Con att serien kommer att hoppa mellan dåtid och nutid. Vi kommer alltså att få se en hel del flashbacks. Intressant…

4. Peter och Argent gör comeback…
Vi har redan fått bekräftat att både Peter och Argent kommer att medverka i säsongen. Peter och Stiles ryktas även ha en hel del scener ihop då de båda faller offer för The Ghost Riders.

5. … och även några gamla karaktärer?
Sedan har producenten Jeff Davis även hintat att han vill att ännu fler gamla karaktärer ska komma tillbaka. Efter lite research har vi kunnat få fram informationen att tvillingarna Max och Charlie Carver (som spelar Aiden och Ethan, de forma Alfa-tvillingarna) har umgåtts något otroligt mycket med Teen Wolf-casten. Kan det vara så att Ethan kommer tillbaka till serien? Eller kommer de att vara med i en tillbakablick?

We're on a boat ?

A photo posted by Max Carver (@maxcarver) on

6. Theo byter sida
Även Theo är ett ansikte vi kommer att få se i Säsong 6. Han åkte ner till helvetet i slutet av säsong fem. Efter ett snabbt besök där återvänder han till verkligheten (kanske med hjälp från Scott?).
– Han kommer tillbaka helt förändrad. Jag är väldigt exalterad att dela det med våra fans, säger Cody Christian under panelen.
Även om Theo kommer att stå inför konsekvenserna att förstöra Scotts pack, så kommer vi att få se en mer sårbar, skör och mänsklig sida av honom.

7. Vem tar över Alfa-rollen?
Det är ingen hemlighet att Scott, Stiles, Lydia och Malia går sitt sista år på High school och kommer snart att lämna Beacon Hills. Men det gör inte staden säker från övernaturliga varelser. Kommer Scott att stanna kvar? Kommer Liam att ta över Alfa-rollen? Det återstår att se.

Läs även:
Då har nya säsongen av Teen Wolf premiär (och därför är det så sorgligt)
Teen Wolf-stjärnan spelar prins i en ny Disney-serie
Teen Wolf-skådisen får en roll i en annan tv-serie

Foto: MTV

Annons
Annons


AnnonsLaddar