Annons

Annons

Hen är nya karaktären i Teen Wolf säsong 6

Ny karaktär gör entré i Teen Wolf säsong 6.I sommar har Teen Wolf säsong 6 (äntligen!) premiär. Nu har en ny karaktär från nästa säsong avslöjats.

Snart har Teen Wolf säsong 6 premiär, men det är fortfarande oklart exakt vilket datum som serien kommer ut. Många menar att produktionen kan ha försenats på grund av Dylan O’Briens svåra bilolycka och hans återhämtning efteråt, men att serien återvänder i sommar är i alla fall säkert.

Annons

Läs också: Allt vi vet om Teen Wolf säsong 6 hittills

pete ploszek teen wolf 2016

Pete Ploszek har fått en roll i Teen Wolf.

Nu har det avslöjats att en ny karaktär gör entré i säsong sex av tv-serien. Pete Ploszek, känd från Teenage Mutant Ninja Turtles, har en roll i serien som en ”charmig, snygg ung lärare” i säsong sex.

Enligt källor ska hans karaktär, som heter Mr. Garret Douglas, vara ”läraren som alla har en crush på” och det kan vara möjligt att han tar sig an Tyler Hoechlin, Derek Hales, roll som den ”vuxna” i gruppen. Mr. Douglas ska fånga elevernas intresse med hans snygga looks, men vad hans egentliga agenda är är ännu oklart.

Tidigare har det avslöjats att Arden Cho, som spelade Kira, inte kommer att återvända i säsong sex. Cody Christian, som spelar Theo, har däremot ryktats dyka upp igen. Rykten menar dessutom att Harry Styles ska få en roll i Teen Wolf.

Läs mer:
7 citat som får oss att älska Dylan O’Brien ännu mer
15 gifs som beskriver livet som Dylan O’Briens flickvän
Dylan O’Brien avslöjar vad han aldrig skulle göra framför flickvännen

Foto: IBL/MTV

Annons
Annons


AnnonsLaddar