Annons

Annons

Harry Styles tvingas vara med i Keeping up with the KardashiansHarry Styles och Kendall Jenner har börjat dejta igen, och nu har Kendalls mamma lyckats få med honom i Keeping up with the Kardashians.

Att vara tillsammans med någon ur familjen Kardashian är förmodligen inte helt lätt eftersom deras realityserie Keeping up with the Kardashians, som har sänts i elva säsonger, filmas i princip dygnet runt. Och någon som vet hur det känns är Harry Styles, som precis har börjat dejta Kendall Jenner igen.

Annons

Läs också:
Khloe Kardashian bekräftar: Hendall dejtar
Här hånglar Harry Styles och Kendall Jenner
Rösta! Vilket nytt kändispar shippar du mest?

Kendalls mamma Kris Jenner, som bossar över hela serien, har sagt åt Harry och Kendall att de måste ställa upp på att bli filmade när de dejtar.

”Från början vägrade han, men nu är han öppen för att dyka upp i ett par avsnitt om Kanye West också gör det”, förklarar en källa för Hollywoodlife, som tillägger att Harry är rädd för att en medverkan skulle skada hans karriär.

”Och om det gör Kris glad, och ännu mer viktigt Kendall, så kommer han att vara med, inga problem”. Så get ready för att se mer Harry i tv-rutan framöver – så kul! I Sverige sänds programmet på kanal 5 och 11.

Läs också:
Taylor Swift är chockad över Harry Styles romans med Kendall Jenner
Jay-Z ska göra Harry Styles till världens största soloartist
15 saker vi hoppas sker i kändisvärlden 2016

Annons
Annons


AnnonsLaddar