Annons

Annons

Harry Styles ska spela superkänd sångare i ny filmHarry Styles inte bara sångare, han är även skådespelare. Nu ryktas det om att vi kommer att få se honom spela av av världens mest kända artister.

Trots att One Direction har en paus så är Harry Styles långt ifrån sysslolös. Förutom att skriva egen musik så har sångaren tagit sina första steg som skådespelare. Just nu spelar Harry in krigsfilmen Dunkirk tillsammans med kända kollegor såsom Tom Hardy (dregel), kolla in bilderna här!

Annons

One Direction till FRIDA: ”Så mycket betyder Sverige för oss”

Trots att Harrys första film inte ens har haft premiär ännu ryktas det om att vi kommer att få se honom i ytterligare en storfilm inom en snar framtid. Enligt sajten The Line of Best Fit ska Harry Styles spela, ingen mindre än, The Rolling Stones-sångaren Mick Jagger.

Gilla FRIDA på Facebook

Harry är ett stort fan av bandet och sångaren, och de har till och med jämförts med varandra flera gånger tidigare på grund av likheten; de långa lockarna, klädstilen och scenspråket. Filmen, som ryktas heta Exile on Main Street: A Season in Hell with the Rolling Stones, är baserad på biografin om bandet som är skriven av Robert Greenfield.

Wow, nu hoppas vi verkligen att det här är sant!

Kolla också in:
Hit flyttar Harry Styles inför filminspelningen
13 frisyrer Harry Styles har haft (som vi aldrig glömmer!)
Äntligen! Se nya bilden på Harry Styles hår

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar