Annons

Annons

Harry Styles ryktas få en roll i tv-serien Scream queensTrots att Scream queens inte blev den succé som många trott, verkar det nu som att Harry Styles kommer att få en roll i tv-serien.

Tv-serien Scream queens hade premiär tidigare i år, med stjärnor som Lea Michele och Emma Roberts i huvudrollerna. Ryktet menar att en manlig popstjärna ska få en roll i serien under säsong två, och Lea själv tror att det är Harry Styles som ska gästspela.

Annons

”Jag har hört ett rykte om att Ryan Murphy (seriens skapare, reds. anm.) funderar på det. Jag vet inte om det är sant, men på ett pressevent pratade han om att en manlig popstjärna kommer vara med i serien nästa år”, förklarade Lea Michele för Instyle.

”Om det är Harry Styles så måste alla lugna ner sig. Jag älskar One Direction. Alla vet det. Jag tycker också att han borde vara med i Wicked movie. Han är vår tids Mick Jagger”, fortsatte hon.

Okej, om Harry Styles faktiskt medverkar i Scream queens – då MÅSTE vi ju bara kolla. Och nu när One Direction har sin paus så kanske han till och med har tid att sätta planen i verket?

Läs också:
Harry Styles avslöjar: ”Jag har hånglat med ett fan”
FRIDA listar: ”Kändisarna vi har träffat under 2015”
Lyssna: Liam Paynes första låt efter One Direction

Annons
Annons


AnnonsLaddar