Annons

Annons

Harry Styles kan få en roll i Teen Wolf

Harry Styles kan få en roll i Teen Wolf.Harry Styles + Teen Wolf = sant! Åtminstone om man får tro de rykten som cirkulerar på nätet just nu.

Dylan O’Brien var med om en bilolycka tidigare i år som har försenat inspelningen av Maze Runner: The Death Cure, där han har huvudrollen. Nu menar många att det dessutom kan försvåra hans medverkan i Teen Wolf säsong sex, som ska börja spelas in snart.

Annons

Relaterat: Allt vi vet om Teen Wolf säsong sex

I går skulle Teen Wolfs sjätte säsong sätta igång inspelningarna egentligen, men Dylan är ännu inte återhämtad – vilket har fått producenterna att fråga Harry Styles om han kan tänka sig att hoppa in. Harry har själv inte uttalat sig om ryktet ännu – men vi kan bara hoppas att det stämmer.

harry styles teen wolfDylan O’Brien älskar Harry Styles.

Entertainment Weekly rapporterar att Stiles Stilinski kan komma att skrivas ur serien i början av säsong sex för att förenkla inspelningen när Dylan fortfarande är dålig. Under tiden ska det istället bli ett tidshopp framåt i tiden där vi får följa Scott McCall (Tyler Posey) – och enligt rykten Harry Styles.

Läs också: Så kom Teen Wolf-stjärnan ut som homosexuell

”Nästa säsong är fylld av drama, känslor, förvirring och spänning”, säger skådespelerskan Melissa Ponzio, som spelar Melissa McCall i serien.

Teen Wolf säsong sex har premiär i juni om allt går som det ska.

Läs mer:
Teen Wolf-tvillingen kommer ut som homosexuell
Hen lämnar Teen Wolf inför säsong sex
15 heta saker bara du som älskar Teen Wolf förstår

Foto: MTV

Annons
Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate

MEST LÄST


AnnonsLaddar