Annons

Annons

Harry Styles har skrivit på skivkontrakt – utan One DirectionMedan vi väntar på att One Directions paus ska ta slut verkar det som att Harry Styles går i helt andra tankar…

I höstas släppte One Direction bomben: de skulle ta en paus. Directioners världen över skrek rakt ut tillsammans över den chockerande nyheten men tröstade sig samtidigt med orden ”det är ju bara en paus”.

Annons

OMG: Se nya bilden på Harry Styles korta hår

I mars startade pausen officiellt och våra favoritkillar har alla sysslat med saker på varsitt håll; Niall har golfat, Louis har blivit pappa, Liam har fullt upp med kärleken och Harry spelar in en film – och nu satsar han även på en solokarriär.

Gilla FRIDA på Facebook
Harry Styles

Nu är det inte bara skådiskarriären som lockar för Harry Styles…

Yes, du läste rätt – en solokarriär. Enligt Billboard har Harry Styles skrivit kontrakt med skivbolaget Columbia Records. Det här är inte första gången som vi fått höra att Harry har nosat på en solokarriär. Förra året registrerades nämligen fyra låtar, skrivna av Hazza, hos ASCAP. Det här kommenterades dock aldrig av sångaren.

Några detaljer kring ett soloalbum finns inte ännu men vi väntar med spänning. Nu återstår frågan: kommer det här att påverka One Direction?

Ännu mer läsning:
Hit flyttar Harry Styles inför filminspelningen
Harry Styles avslöjar: ”Jag har hånglat med ett fan”
Se bilderna på Harry Styles från filminspelningen

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar