Annons

Annons

Harry Styles avslöjar om ”Larry is real” eller inteÄr Harry Styles och Louis Tomlinson i ett hemligt förhållande? Det här har varit ett stort mysterium för flera Directioners under de senaste fem åren.

Är ”Larry” real? Det är den stora frågan som Harry Styles nu äntligen har valt att svara på – en gång för alla. De andra killarna i One Direction har förnekat att Harry och Louis Tomlinson har ett hemligt förhållande, men det har inte hindrat fansen från att shippa paret och tro att de två är kära i varandra.

Annons

Läs mer: Harry Styles avslöjar: ”Jag har hånglat med ett fan”

Nu när killarna njuter av pausen vill Harry tydligen göra klart för alla fans vad det är som gäller. Är det kärlek mellan dem två, eller är det bara vänskap? Harry pratade med ett fan via FaceTime, tack vare ett koncept liknande det svenska ”Min stora dag”, och hon var modig nog att våga fråga Harry om hur det faktiskt ligger till.

Läs mer: 11 stadier du gick igenom när du fick veta att Harry Styles har hånglat med ett fan

Tjejen, som heter Andrea Casique, postade en bild på Twitter efteråt med texten ”TACK SÅ MYCKET HARRY, JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET OCH DU ÄR HELA MIN VÄRLD <3 @harry_styles & @MakeAWish TACK FÖR ALLT”.

harry styles

Det är fantastiskt att se att Harry tar sig tid för sina fans och uppfyller deras önskningar med ett leende, trots att One Direction har paus. Men nu till den stora frågan: Är Larry real? Harry svarade Andrea att Larry INTE var real och att det aldrig har varit det!

Så nu vet ni det, alla Larry-shippers! Harry och Louis är bara riktigt goda vänner – och det är ju fint det också.

Läs mer om Harry Styles:
13 frisyrer Harry Styles har haft (som vi aldrig glömmer!)
Harry Styles tvingas vara med i Keeping up with the Kardashians
Här hånglar Harry Styles och Kendall Jenner på semestern

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar