Annons

Annons

Har du koll på appen som är större än Snapchat?Snapchat är grymt stor bland unga människor, men det finns faktiskt en annan app som är betydligt mycket större. Kan du gissa vilken?

Snapchat går verkligen framåt och tävlar med Facebook när det kommer till video, men när det kommer till användning så är Facebook fortfarande helt klart störst. Fler än 37 procent av vuxna har använt Facebooks messenger-app under den senaste månaden.

Annons

Läs mer: Nu gör Snapchat om hela chatt-funktionen

WhatsApp, som hade över en miljon användare förra månaden, var den näst största meddelandetjänsten och fick 33 procent. Skype kom trea på 21 procent!

Över 54 000 deltagare i åldrarna 16-64 år i 34 olika länder undersöktes och det visade sig att bara sju procent av människorna i världen hade använt Snapchat under den senaste månaden. Appen är alltså fortfarande extremt liten i förhållande till Facebook, WhatsApp och Skype. Visst låter det ändå lite konstigt?!

Läs mer: Här är Snapchats grymma uppdatering (äntligen!)

För några veckor sedan läckte det ut att Snapchat skulle göra om chatt-funktionen så att användarna ska kunna ha ljud- och videosamtal i en modernare form framöver. Då kanske appen kan ta upp kampen med Facebook igen!

Använder du Snapchat?

Läs mer om sociala medier:
Dina privata meddelanden på Instagram syns för andra
OH NO! Det kan bli olagligt för unga att använda sociala medier
17 tecken på att du lever för din mobil

Annons
Annons


AnnonsLaddar