Annons

Annons

Här är telefonen som ger dig snabbast mobilsurfVisste du att hur snabbt det går att surfa i mobilen kan bero på vilken telefon du har? Här är de tio snabbaste modellerna!

Finns det något mer irriterande än när telefonen buffrar i en film, pausar mitt i en bra låt eller tar hundra år på sig att ladda ner en app? Och hur snabbt det går att surfa kan faktiskt bero på vilken telefon du har.

Annons

I en ny sammanställning, gjord av Bredbandskollen har mätningar gjorts på vilka telefoner som levererar snabbast mobilsurf. Äger du en iPhone? Den senaste modellen, 6S, hamnade inte ens på topp 10…

mobilsurf
Bildkälla

Läs också: Snapchat-tricket som får din mobildata att räcka längre

Bredbandskollens projektledare Rickard Dahlstrand förklarar att Iphone inte är ordentligt anpassad för våra snabba mobilnät i Sverige:

”I Sverige har vi 4G-nät i toppklass. Det är tydligt att Iphone inte riktigt är optimerad för våra snabba svenska mobilnät jämfört med telefonerna i toppskiktet hos Android”

Så vilken modell är snabbast? Vad gäller att ta emot, är det Sony Xperia Z5 med en genomsnittshastighet på 39,9 Mbit/s för att ta emot data. I mätningen konstaterades det också att för fjärde året i rad är det Androidtelefonerna som har snabbare mobilsurf än iPhone. Och överlag är det Samsungs modeller som toppar listan. Spana in hela nedanför:

1. Sony Xperia Z5
2. Samsung Galaxy S7
3. Samsung Galaxy S7 edge
4. Sony Xperia Z5 Premium
5. LG G4
6. Samsung Galaxy Note 4
7. Sony Xperia Z5 Compact
8. Samsung Galaxy S6 Edge+
9. Nexus 6P
10. Samsung Galaxy S6 Edge

Läs även:
Instagram förbjuder populär emoji
19 problem du bara förstår om du ALLTID tar selfies
iPhone får en helt ny design (så ska den se ut!)

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar