Annons

Annons

Här är STÖRSTA spoilern ever om Pretty little liarsLäs inte vidare om du inte vill veta vem Charles DiLaurentis i Pretty little liars förmodligen är...

*Spoilervarning igen*

En före detta Pretty little liars-medarbetare, som ska ha jobbat som assistent till produktionen, hävdar att hen har svaret på det vi alla undrar över: Vem sjutton är Charles DiLaurentis? På sajten Reddit avslöjade hen exakt vad som ska hända i sommaravslutningen för serien.

Annons

Det här skrev hen i sitt inlägg:
– Wren Kingston är Charles DiLaurentis, vilket betyder att Hanna har rätt om att det inte finns en chans att Charles är död.

– Han är ett år äldre än Jason.

– Han är inte alls brittisk och har aldrig gått på Oxford, vilket betyder att han inte ens är läkare.

– Han har spenderat större delen av sitt liv på Radley, tills Mrs. DiLaurentis fejkade hans självmord och gick med i styrelsen på mentalsjukhuset för att täcka det.

– Spencer har inte bara träffat Charles som barn, hon spenderade också en stor del av sin barndom på Radley. Den läskiga dansande flickan var egentligen en del av Spencers liv som hon inte längre minns.

Psst! Lyssna på FRIDApodden #17: Pretty little liars-podden

– Melissa gick med på att samarbeta med Wren för att hon kände sig skyldig eftersom hon begravde Bethany Young levande.

– Wren/Charles slog Alison den där kvällen, eftersom han trodde att hon var Cece Drake, och trodde att Cece hade dödat Bethany.

– Wren/Charles kommer att avslöja sig för Alison på balen.

– När Wren/Charles avslöjar sin identitet kommer han att försvinna. IGEN.

Puh! Men samtidigt hävdar Marlene King, som ligger bakom serien, att det inte ligger ett uns sanning i allt som personen avslöjat. ”Ingen har läckt Charles identitet”, skrev hon på Instagram så sent som igår.

VAD SKA VI TRO?!

pretty little liarsBildkälla

Annons
Annons


Annons
Laddar