Annons

Annons

Här är M&M’s nya smak (som du bara måste prova!)Älskar du M&M's? Då kommer du garanterat att gilla den här nyheten! Varumärket har nämligen släppt en ny smak.

De vanligaste sorterna känner du nog redan till. M&M’s klassiska chokladlinser och chokladdragerade jordnötter är stora favoriter världen över. Varumärket har tidigare också släppt smaker som mintchoklad, kokos och jordnötssmör. I dagarna kom deras senaste smak, som helt klart är värd att testa.

Annons

Say WHAT? Cloetta har ändrat smaken på sin choklad

Så vad är det egentligen för ny smak? Jo, det är kaffe som är det senaste tillskottet i M&M’s sortiment! Är du en riktig kaffeälskare kommer du alltså garanterat att gilla den här smaken.

FRIDA har tidigare berättat att M&M’s har slutat att säljas i Sverige och att även McDonald’s verkar ta bort dem i McFlurry-glassen… Buhu! Däremot verkar vissa butiker fortfarande sälja slut på sina lager av chokladen, så helt omöjliga att få tag på är de inte än. Passa ändå på att köpa hem ditt favoritgodis om du är utomlands i sommar, för att vara på den säkra sidan!

Läs också:
Coca Cola lägger ner stora delar av sin tillverkning
Starbucks i Sverige släpper sommarens godaste frappuccino
McDonald´s lägger till två nya favoriter på menyn

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar