Annons

Annons

Här är misstaget som kan förstöra din IphoneDu gör klokt i att hålla ett extra öga på din Iphone den kommande tiden. Det här misstaget kan nämligen göra att din telefon förstörs helt!

Om det finns personer i din närhet som du inte riktigt litar på så bör du inte låta dem röra din Iphone eller Ipad. Ett fel i telefonens programvara har nämligen upptäckts! Om du, eller någon annan, skulle råka göra det här så kan din telefon i värsta fall förstöras helt så att du tvingas köpa en ny.

Annons

Läs också: Här är nya Iphone-laddaren (som kommer få dig att jubla!)

Så vad är då det hemska misstaget? Jo, det hela handlar om ett specifikt datum: 1 januari 1970. Om du, eller någon annan, manuellt ställer in detta datum som dagens datum på din mobil så blir din telefon helt värdelös och förstörs. I bästa fall kan Apple support hjälpa dig om det händer, men flera har tvingats köpa nya mobiler ändå.

Läs också: Iphones hemliga tangentbord ger dig 100 nya emojisar

Det här är en bugg som Apple jobbar stenhårt med att lösa, så förhoppningsvis kommer det snart en uppdatering som tar hand om problemet. Till dess bör du hålla uppsikt över din telefon samt ha en stark lösenkod som ingen vet om.

Testa alltså INTE det här hemma!

Läs mer om Iphone:
Tävling: Vinn en Iphone 6 eller ett presentkort med EF och FRIDApodden
Så gör du din Iphone snabbare (på bara 5 sekunder!)
Rykte: Då släpps Iphone 7 i butik

Foto: Apple

Annons
Annons


AnnonsLaddar